Wild Garlic-Tomato Topping







One of my favorite dinner options is definitely a so-called German 'Brotzeit'. Its centerpiece is some good ol' Bauernbrot, rye bread, or any other one of the many regional breads. This core is so important to the meal as it creates a very harmonious liaison with the different toppings, it is a rustic fundament for the different flavour adventures.
This particular topping is a mix of spice from the wild garlic and juiciness from tomatoes, all gathered in bed of cream cheese. 

Ingredients:
- 150g vine tomatoes
- 1/2 bunch wild garlic
- 300g cream cheese
- salt & pepper
- rye bread

Instructions:
1. Dice tomatoes and wild garlic.
2. Fold into cream cheese and spice with salt and pepper.
3. Spread on rye bread slices.
Enjoy!

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Einer meine Lieblingsmahlzeiten ist die gute alte Brotzeit. Dabei steht bekanntlich das Brot im Mittelpunkt, oftmals ein rustikales Bauern- oder Vollkornbrot. Durch dieses Herzstück kann erst die harmonische Liaison mit den verschiedenen Aufstrichen entstehen, es ist ein rustikales Fundament für die unterschiedlichen Geschmackserlebnisse. 
Dieser bestimmte Aufstrich ist eine Mischung aus Würze vom Bärlauch und Saftigkeit der Tomaten, alles vereint auf einem Frischkäse Grund.

Zutaten:
- 150g Rispentomaten
- 1/2 Bündel Bärlauch
- 300g Frischkäse
- Salz & Pfeffer
- Bauernbrot

Zubereitung:
1. Würfel die Tomaten und den Bärlauch. 
2. Hebe beides unter den Frischkäse und würze den Aufstrich mit Salz und Pfeffer.
3. Streiche den Aufstrich auf Bauernbrot Scheiben.
Guten Appetit!

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